19. kolo
12.01.2014 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Levante UD - Málaga CF 1:0

Levante zvládlo domácí zápas s Malagou a díky těsné výhře 1:0 se posunulo do horní poloviny tabulky. Jedinou branku utkání vsítil hlavou David Barral v devatenácté minutě z rohového kopu a pomohl tak Levante zapomenout na tragickou formu z posledních týdnů.

Klub z Valencie totiž prohrál hned šest z posledních sedmi ligových zápasů a postupně se propadal tabulkou čím dál níže. Zápas s Malagou, která měla před zápasem totožný počet bodů, ovšem lepší skóre, tak udělal v tabulce značný posun - zatímco Levante se posunulo na desáté místo, hosté se propadli až na pozici čtrnáctou.

Jak se dalo očekávat, mezi oběma celky ze středu tabulky nebylo příliš kvalitativního rozdílu ani na hřišti. Dobrou šanci na prolomení bezbrankového stavu měl hned v šesté minutě Duda, ovšem jeho kroucená rána z hranice pokutového území byla vychýlena dobrým blokem Vyntry. Oba zmínění aktéři si totéž chvíli nato zopakovali podruhé a ani Barral Willyho Caballera následně nepřekonal.

Další krásný a hlavně přesný pokus Barrala znovu nabýval gólových parametrů, tentokrát však radosti domácího tahouna zabránil skvělým blokem Sergio Sánchez. Přesto se však Barral záhy přece jen dočkal své zasloužené branky. Ivanschitzův roh přistál přímo na jeho hlavě a míč usměrněný na zadní tyč dopadl mimo Caballerův dosah - 1:0.

V první půli už se toho pak příliš mnoho nestalo, diváci byli svědky pouze nepřesných střel z kopaček Rubéna Garcíi a útočníka hostů Samúa. Ani po změně stran se obraz hry neměnil, obě strany finální fázi znovu a znovu řešily zbrkle a nepřesně. Asi nejlepší možnost k vyrovnání měl obránce Malagy Eliseu, když poslal tvrdou střelu z kraje pokutového území, avšak znovu u toho byl pozorný García, jenž skvělým blokem udržel svůj celek ve výhodě, kterou pak již do konce zápasu nepustil.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
Robík

2::1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele