19. kolo
11.01.2014 22:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Elche CF - Sevilla FC 1:1

Elche mělo velice blízko k překvapivé výhře nad Sevillou, ovšem o jeho první výhru od listopadu domácí připravil v samotném závěru zápasu Daniel Carriço, jenž minutu před vypršením základní hrací doby vymazal jednobrankové vedení domácích díky zásahu Herrery.

I remíza však Elche pomáhá k navýšení mírného náskoku na sestupové pásmo, byť čtyři body v případě výhry by byly podstatně veselejší než momentální dvoubodová rezerva. Nutno dodat, že minimálně remízu si Elche také za svůj výkon zasloužilo, favorizované hosty totiž v dlouhých fázích hry notně trápilo.

Andalusané se přitom těší fantastické formě z venkovních zápasů, jejich neporazitelnost sahá až do úvodu listopadu minulého roku. Nynější ztráta dvou bodů však Seville znemožnila posunout se před šestý Villarreal, a tak zůstává i nadále na sedmé příčce ligové tabulky.

V první půli toho bylo pohříchu málo k vidění. Nejprve Carles Gil pálil na branku hostů příliš vysoko, následně na druhé straně Carlos Bacca po chytře řešené situaci kličkou nezvládl následnou ránu z těsného úhlu, a tak diváci góly neviděli. Po změně stran již šlo o mnohem zajímavější střetnutí, v němž Elche ani o píď nezaostávalo za ambiciózními hosty. Javi Márquez ranou z třiadvaceti metrů málem protáhl brankáře Beta, což se již Richmondu Boakyemu hlavou po Albácarově centru povedlo, ovšem portugalský gólman obstál.

Přesto se domácí dočkali, když přestáli další dvě šance ve skvělé formě hrajícího Baccy, jenž nejprve v dobré příležitosti střílel příliš slabě a následně si vylámal zuby na bloku Rubéna Péreze del Marmola. Osm minut před koncem tak domácí fanoušci mohli vypuknout v jásot, když Herrera hlavou zarazil míč do sítě po Fidelově centru z levé strany. Už už se zdálo, že si Elche pohlídá cenné vítězství, ovšem sedm minut po prvním gólu zápasu přišel i druhý, když Carriço přetavil Reyesův rohový kop ve vyrovnání.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Robík

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele