6. kolo
25.09.2013 22:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Ronaldo spasil Real!

To bylo drama! Až do závěrečných minut jste si nemohli být jisti, který tým získá tři body. Nejprve to vypadalo na hostující Bílý balet, v nastavení se ale prosadili také domácí. Real má ale ve svém středu Cristiana Ronalda, což je v kombinaci s penaltovým kopem téměř jistota.

Madridský gigant měl namále, ale v Elche nakonec body nezůstaly. To znamená, že Ancelottiho svěřenci mohou i nadále pronásledovat vedoucí duo v podobě Barcelony a Atlétika Madrid. Od obou soupeřů je dělí pouhé dva body. Nechybělo ale mnoho a bodový rozdíl mohl být mnohem větší.

Cristiano Ronaldo se poprvé zastřeloval již po dvou minutách a faulu na spoluhráče Isca. Na maličkého tvůrce hry pro změnu centroval Ángel Di María, což se také nesetkalo s pochopením obránců Elche a pomezního sudího především. Růžky vystrčili i domácí, když po faulu Ramose centrovaný míč do vápna zasáhl Lombán a Diego López mezi třemi tyčemi Realu se musel hodně snažit, aby míč nakonec vytěsnil. Poté Galacticos oblehli domácí pokutové území, ze svého tlaku ale žádnou produktivní střelu nevymysleli.

Francouzský mušketýr Karim Benzema se poslední dobou v koncovce trápí a střeleckou smůlu neprolomil ani po pasu Isca. Argentinský rychlík Di María si připsal další zajímavý projektil, který směřoval na brankáře Herreru, ale ani tentokrát se zkušený brankář nachytat nenechal. Po bezgólové první půli se oba týmy vrátily k sehrání zbývajících minut. A ty už byly o mnoho zajímavější. Benzema se ještě neprosadil, ale o pár minut později se skóre přeci jen měnilo. Portugalská superhvězda s číslem sedm na zádech byla faulována a přímý volný kop se štěstím proměnila - hosté vedli nejtěsnějším možným rozdílem.

Po hodině hry se do zakončení po spolupráci s Iscem dostal opět Ronaldo, tentokrát ale minul a slavit druhou branku nemohl. Z gólu se kvůli ofsajdu neradoval ani Sergio Ramos, což bylo pro vývoj utkání jedině dobře. Když se totiž blížil závěr zápasu, vyběhl v dresu Elche na trávník mladík Richmond Boakye a zdramatizoval utkání. Mladý ghanský útočník, který patří Juventusu Turín, se v první nastavené minutě dostal k centru Aaróna Nígueze a hlavou srovnal!

To byl šok pro Carla Ancelottiho i jeho tým. Těžkou hlavu si ale vůbec nedělal Cristiano Ronaldo a čekal na vhodnou chvíli k rozhodnutí. Ta se mu naskytla vzápětí, když Sánchez ve vápně spáchal faul na pronikajícího Portugalce Pepeho a jeho krajan se postavil k nařízené penaltě. Brankář Herrera sice vystihl směr střely, ale tvrdou ránu už zastavit nedokázal. Elche na chvíli zmrazilo radost fanoušků Bílého baletu, dlouhé nastavení se mu ale stalo osudným...

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com, onlajny.cz

Komentáře (32)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4 =)

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:4 az 5

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

0-4

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych řekl

Reagovat
Pharrell

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Baleťáci, nevíte, jestli náhodou nebude Ancelotti někoho šetřit?

Reagovat
boryland

2:2...

Reagovat
madridfan

Tak jo. Koukám. Najednou penalta. Ronaldo se rozbiha a... Vybil se mi notebook. Parada

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

To zase měli pemprsky štěstí.

O víkendu Vám to Atletico natře.

Reagovat
loki5

No ten konec to byla parodie. Pepe fauluje a rozhodčí pískne penaltu. Elche si zasloužilo remízu za výkon v druhé půli. Rozhodčí daroval Ronaldovi gól za nic. A to jak tam lítal po hřišti a machroval bylo skoro na facku. A to proti němu nic nemám

Reagovat
Robík

Souhlasím.Psychopat fauluje a penalta Pro ty fandy BB co komentují Barcu,že se hraje dokud nedá gol a podobné,at si pustí konec tohoto zápasů a už se příště raději zdrží takových debilních komentářů.Kdybych to nevíděl-neuvěřím.Koupený zápas .A naší ligu budou ve světě hanit Ta je křištálově čistá jak Grosovi peníze

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt vražda od sudího,ale žádné překvapení....Delší dobu je evidentní připískávání věhlasnějšímu soupeři,lumpárna

Reagovat
Robík

Speciálně pro Tebe.Je to o fotbale.Výuka jazyka českého je asi jinde.Pane učíteli ynteligente neomylný. Jsem,ale rád,že jsi pochopil o co šlo.Možná Není důvod se urážet.Je to jen fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen tím -> Grosovi <- si ukázal svojí inteligenci.. Každý se může jednou splést a jednou to muselo pomoct i Realu..Nemůže přece pořád jen Barcelona dostávat góly a penalty za to jejich simulování.. A místo aby si se tady vysmíval a posmíval jdi se učit! Protože ta tvoje Čeština je bůhví kde..

Reagovat
loki5

No nevím, ale Real těch penalt kope také hromadu. Ronaldo na penalty dlouhodobě vede. Jinak čestinu bych nikomu nezazlíval jelikož spousta lidí dělá hrubky bez ohledu na vzdělání či inteligenci (viz doktoři).

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz real nemuze " César Fernández Muñiz " pomuze :D :D :D Los Colconeros jim to natre o vikendu ! At je polame costa a Villa at si necha nejakou peknou strelu na bodiky . Puta francomadrid!!! Visca el BARCA!!!!

Reagovat
jany kozak

villa si necha akurat tak par bananov pre barcelonu co sa nanho vyjebala jak na psa

Reagovat
loki5

No udělala pro něj to nejlepší. Takhle může pravidelně nastupovat a nemusí se dělit o útočnické místo s 5 dalšími útočníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamal mě výkon Realu Takže bych to příští zápas udělal takto:

Diego

Carvajal...........................Pepe..................................Ramos............................Marcelo

.........................................Modric...............................ILLarra.......................................

Bale.........................................................Isco...............................................Ronaldo

..............................................................Morata........................................................

Reagovat
cepinzcegamy

zápas zde, od cca 1:50:00 inkriminovaná záležitost http://www.youtube.com/watch?v=B44qz1sR314

Reagovat
loki5

Krásně je na tom vidět že fauloval Pepe.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta být neměla,byl to souboj jakých je za zápas 5-10 ve vápně a nepískají se.Real hrál mizerně,proti Atleticu bude mít co dělat..Na druhou stranu kecy Piqueho na twitteru o to jaká je to komedie opravdu sedí,když má sám v obraně Barcy po každé své ruce dva "nejlepší" komedianty La ligy(Alves,Alba).Navíc Barcelona má také podezřele často dlouhá nastavení.Myslím,že by se měl on,ale i hráči obecně soustředit na hru a zdržet se takovýhle komentů,je to dvousečné, a jen to dělá zlou krev při Clasicu.

Reagovat
smazaný uživatel

nastavuji se 3 minuty a real kope penaltu v 96. ach jo - hlavne fair play

Reagovat
vanGomm

Podobných případů bylo a bude.Zrovna třeba teď v ukání Jablonec-Slavia.Sice se zde penalta nekopala,ale gól padl po diskutabilním zákroku a tuším,že také i po uplynutí nastaveného času tří minut.Podobných příkladů by se našlo habaděj,jen si s tím dát čas a pohrabat se trochu v archívech zápasů.

Reagovat
REPLIKATOR

podvodníci

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.soccer-blogger.com/2013/09/26/elche-vs-real-madrid-2013-highlights-1-2-boakye-goals-ronaldo-penalty-video/

No jo no...gól buzerantů bejt ani neměl, hrálo se už minutu po. Hold je César Muňiz taky buzna a fandí realu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele