28. kolo
16.03.2014 12:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Elche CF - Real Betis 0:0

Real Betis pokračuje v úspěšném sběru bodů, tentokrát získal jeden za bezbrankovou remízu na hřišti Elche. Domácí sice měli více ze hry, ovšem své šance nedokázali proměnit a zarputilý výkon Betisu nakonec stačil na udržení čistého konta.

Andaluský celek tak drží již pětizápasovou šňůru bez porážky, když vezmeme v potaz i utkání Evropské ligy. Stále však zůstává beznadějně poslední s devítibodovou ztrátou na záchranu. Elche se díky nedělní remíze posunulo o příčku výš na třinácté místo.

Oba týmy si daly načas, než se naplno dostaly do zápasu. Jako první zahrozilo Elche prostřednictvím Rubéna Péreze, jenž vypustil zpoza šestnáctky silnou ránu. Brankář Antonio Adán ji však dokázal vyrazit do bezpečí. Po sedmnácti minutách hry hosté přišli o obránce Didace Vilu, jehož kvůli zranění nahradil José Caro, pro nějž šlo teprve o druhý ligový start v tomto roce.

Až po půlhodině hry se Betis také dostal k nějaké kloudné příležitosti. Rubén Castro ale svou nevyvedenou střelou sotva Manu Herreru přinutil udělat zákrok. K neštěstí hostů si navíc záhy přivodil zranění i střídající Caro. Jednadvacetiletého obránce tak vystřídal Antonio Amaya a rázem měl Betis dvě ze tří možných střídání vyčerpaných.

Na konci první půle málem zařídil vedení Betisu Castro, jenže pouze přestřelil. Po změně stran se do herní dominance pořádně obuli domácí a nebýt skvělého zásahu Amayi, určitě by Ferran Corominas prolomil bezbrankové skóre. Javi Márquez rovněž se svým pokusem nepochodil, jeho dalekonosná rána totiž skončila nad.

Ani domácím se nevyhnula zranění a vynucená střídání. Dolů musel jít po necelé hodině hry Manu Del Moral, kterého nahradil Garry Rodrigues, hostující z Levski Sofia. V závěru utkání pak zkoušel štěstí Cedrick, avšak minul. Poslední minuty oživil dobrou šancí Pérez, jenže v dobré pozici špatně trefil míč a poslal jej pouze vedle branky. Víc se už toho nepřihodilo, zápas skončil 0:0.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele