35. kolo
25.04.2014 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Elche CF - Levante UD 1:1

Elche se znovu vzdálilo konkurenci v boji o udržení na čtyři body, ovšem v lokálním derby s Levante je remíza 1:1 spíš zklamáním. Tím spíš, že se domácí ujali vedení, o které v 74. minutě přišlu zásluhou Ángela Rodrígueze.

Ve zbývajících třech kolech čekají ligového nováčka Malaga, Barcelona a Sevilla, a tak dost možná v konečném zúčtování budou právě dva body s Levante chybět nejvíc. Začátek utkání patřil hostům z Valencie, kteří usilovali o posun do horní poloviny tabulky. Rodríguez nebezpečně pálil, brankář Herrera byl připraven. Na opačné straně se musel činit i gólman Keylor Navas, jenž konečky prstů vytáhl mimo tři tyče ránu Damiana Suáreze z přímého kopu.

S postupem času nabírali domácí na obrátkách, avšak ani Javi Márquez, ani Coro nedokázali s chladnou hlavou zakončit nabídnuté příležitosti z hloubi pokutového území, a tak šly oba celky do šaten s poločasovou bezbrankovou remízou. Po změně stran se aktivita Elche přece jen projevila i gólově. Tři minuty po hodině hry se Boakye dostal k přízemní ráně z hranice šestnáctky, kterou zamířil natolik přesně, že si s ní nedokázal poradit ani jinak skvělý Navas.

Nutno dodat, že odpověď Levante byla ukázková. Jen jedenáct minut po inkasované brance totiž hosté dokázali srovnat, když zblízka doklepl míč do sítě Rodríguez. Elche pak znovu muselo vrhnout všechny síly do útoku, ovšem vrátilo se pouze k zahazování šancí z první půle. Hne třikrát se do zakončení dostal Garry Rodrígues a pokaždé trestuhodně selhal. Zápas tak skončil remízou 1:1, s kterou nemůže být spokojen ani jeden ze zúčastněných.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele