10. kolo
26.10.2013 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Elche CF - Granada CF 0:1

Elche nedokázalo na domácím hřišti prodloužit třízápasovou vítěznou sérii a s Granadou prohrálo 0:1. Domácí hráči nepodali špatný výkon, ale pokulhávali především v proměňování šancí. Granada díky brance Chilana Manuela Iturry poskočila prozatím na jedenácté místo.

Úvod zápasu byl především ve znamení tvrdé defenzivní taktiky obou mužstev a diváci na stadionu Manuela Martíneze Valery příliš pohledných akcí neviděli. Za zmínku stojí pouze střelecký pokus hostujícího Frana Rica z 18 metrů. Nadějná střela však skončila mimo bránu stráženou Manu Herrerou. Skóre otevřela ve 26. minutě Granada. Volný přímý kop zahrával za hosty Fran Rico, jenž po nacvičeném signálu výborně našel nikým nehlídaného Manuela Iturru a devětadvacetiletý Chilan zamířil hlavou přesně za záda domácího brankáře - 0:1!

Elche mohlo vyrovnat v samém závěru poločasu. Hostující Murillo se dopustil obrovské chyby v obraně a umožnil protihráči odcentrovat. Ve vyložené šanci však totálně zklamal Manuel Moral, jenž z desíti metrů netrefil bránu.

I po změně stran byla na hřišti o něco lepším týmem Granada. Elche trápily především nepřesnosti v rozehrávce a houževnaté napadání hostů z Andalusie. To se vyplatilo při akci Odiona Ighala, který svou ránu opřel do obránce Elche, následnou ránu Brahimiho pak vyrazil na roh Herrera. Obrovskou hrubku pak v 73. minutě vytvořil brankář hostí Roberto. Svůj výhoz totiž nasměroval pouze na domácího Damiána Suáreze. Chytrý lob argentinského záložníka ale Roberto se štěstím zlikvidoval.

Tlak domácího celku v poslední dvacetiminutovce už gólové ovoce nepřinesl a kromě porážky 0:1 odchází Elche ze zápasu s Granadou ještě se zraněným útočníkem Boakyem.

Autor: Miroslav Ondrejka

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Robík

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele