27. kolo
11.03.2013 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Zaragoza - Granada CF 0:0

Nic neřešící dělba bodů se zrodila v pondělní dohrávce v Aragonii, souboj domácí Zaragozy s Granadou nenabídl ani jednu přesnou trefu a skončil tak remízou 0:0. Oba sousedé v tabulce zůstávají v přímém sestupovém ohrožení, Zara je o pouhou jednu příčku nad pásmem ponoru, Andalusané jsou na tom jen o další pozici lépe.

Nutno říct, že bezgólová plichta byla vlastně zcela logickým vyústěním toho, co se na trávníku po celých devadesát minut dělo. Šancí bylo k vidění opravdu pomálu, spíše se jednalo o klasický záchranářský souboj o šest bodů. O něco aktivněji začali sice hosté, ovšem oba náznaky příležitostí po standardních situacích skončily úspěšným blokem obrany, neuspěl ani Torje, ani o minutu později Ighalo.

Recio pak zase mířil zpoza šestnáctky těsně vedle levé tyče Frankovy branky, v devatenácté minutě pak zase domácímu gólmanovi pomohla po nejistém zákroku tyč. Granada z úvodní převahy gól nevytěžila, a domácí se postupem času zlepšovali a místami dokonce přebírali taktovku. Po půlhodině hry pálil velice nebezpečně Rochina, gólman Toňo se sice jen ohlédl, naštěstí pro Granadu však míč šel těsně mimo.

Stejný hráč si připsal také první zakončení druhého dějství, tentokrát ale střílel slabě a Toňo neměl problém. Sapunaru byl už úvodní trefě zápasu výrazně blíže, jeho hlavičku ovšem strážce hostující svatyně vyškrábl na roh. Rozhodnout mohl Buonanotte, ani on se však hrdinou nestal. Závěr utkání se nesl v mírném tlaku domácí Zaragozy, jenže vrcholem jejího snažení byl centr Montaňése, na který nedokázal nikdo z nabíhajících hráčů dosáhnout a dorazit ho zblízka do sítě. Zaragoza tak remizovala s Granadou 0:0, přičemž spokojeno nemůže být ani jedno mužstvo.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
DreamTeam

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat
hradec

Zaragoza 2:2 Granada Postiga dá gol

Reagovat
Sotuen

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele