5. kolo
22.09.2012 16:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Zaragoza přestřílela Osasunu a zdvojnásobila svůj bodový zisk

Přece jen vítanou vzpruhu do dalšího průběhu sezóny nakonec urval Real Zaragoza, jenž si dokázal poradit s dalším zklamaným mužstvem, Osasunou. Aragonský tým se tak svému protivníkovi vzdálil již o pět bodů!

Souboj neúspěšných týmů z úvodu sezóny výrazně lépe odstartovali domácí, kteří si snad ani lepší start do utkání naplánovat nemohli: Víctor Rodríguez oslovil Postigu, jenž byl rychlejší než Lolo a pod Andrésem Fernándezem dopravil kulatý nesmysl na místo určení - 1:0. Real mohl záhy své vedení dokonce navýšit, avšak Víctor ani Romaric své pokusy mezi tři tyče nenasměrovali.

Těsně před půlhodinou hry však udeřilo na opačné straně. Armenteros měl dostatek času a prostoru, načež poslal balón kolem Roberta do sítě a srovnal tak na 1:1. Cedujo pak mohl po Sisiho akci utkání otočit, ale neuspěl. Hned o pár minut později přišel logický trest: Víctor tentokráte našel hlavu Timora, jenž si nešťastně poslal míč do vlastní branky, Andrés byl bezmocný - 2:1.

Po změně stran se dlouho pokračovalo bez nějakých výraznějších šancí na obou stranách. Po hodině hry pak mohl hosty již podruhé během krátké doby vysvobodit, ani pro tuto chvíli ale neuspěl a další krutý direkt následoval. Loe ve vápně srazil střídajícího Movillu a sudí Lasa nemohl tuto situaci přejít, logicky tak následoval pokutový kop. Balón si vzal pod svou správu Apońo a zkušeně nabízenou výhodu proměnil - 3:1. Celek z Pamplony měl v poslední čtvrthodině výrazný tlak, vytvořil si řadu šancí, tu největší však střídající Nino zahodil.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele