2. kolo
25.08.2012 23:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - RCD Mallorca 1:1

Více než 26 tisíc diváků na stadionu La Rosaleda vidělo první bodovou ztrátu Malagy, která se rozešla s Mallorcou smírně 1:1. Vzhledem k průběhu zápasu se tento výsledek dá považovat předně za prodloužení neporazitelnosti a cenný bod do ligové tabulky.

Oba týmy do zápasu vstupovaly s dobrými výsledky v zádech. Malaga úspěšně zvládla jak první kolo španělské ligy na hřišti Celty Vigo, tak domácí zápas s Panathinaikosem v předkole Ligy mistrů. Mallorca pro změnu zaznamenala vítězství nad Espanyolem. Ve vzájemném střetnutí jakoby se jejich dosavadní úspěchy navzájem vyrušily a vzešla z toho poměrně nudná partie.

První střelou zápasu se prezentoval Javi Marquez a Caballero v domácí brance se měl co ohánět, aby jeho pokus zneškodnil. Na druhé straně zahrozil Fernandez po Dudově rohu, ale jeho hlavička z hloubi pokutového území mířila vedle. Góly byly k vidění až v druhé půli, v níž po ospalém úvodu začala dominovat Mallorca. V 67. minutě zápasu se po pravé straně uvolnil Nsue a přesným centrem dal příležitost vyniknout nabíhajícímu Hemedovi, který hlavou zakončil do horního rohu Caballerovy branky.

Domácí kouč Manuel Pellegrini na nepříznivé skóre zareagoval nasazením mladíčka Juanmiho a 19letý talent se mu odvděčil hned svým prvním řádným dotykem s míčem. Jeho přesná střela uvnitř šestnáctky dala výsledku konečnou podobu. O poslední vzruch zápasu se postaral malažský Eliseu, který byl po potyčce s Pinou v 89. minutě vyloučen. Pokud se vyplní spekulace médií o jeho brzkém odchodu, na svůj poslední zápas v dresu Malagy nebude vzpomínat v dobrém.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga hraje dobre, ale kvuli dulezitemu dvojzapasu s Panathinaikosem by tady nemuseli jit na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
HullCity

Je to hodně brzo psát,ale co kdyby se Mallorca opět probojovala do nějakých pohárů(v sezoně 2009/2010 jim LM ušla o jeden bod!),zase by ji vyměnili?!

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses desnej pripad

Reagovat
HullCity

JEJDA!!!Zase sem napsal něco,co se mistrovi biggpeemu nelíbí!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele