20. kolo
19.01.2013 22:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Málaga CF - Celta Vigo 1:1

Malaga propásla možnost posunout se v tabulce na čtvrté místo a se Celtou Vigo pouze remizovala 1:1. A nutno dodat, že si Celta tento bod vysloužila zodpovědným výkonem, který nenarušila ani branka Demichelise sedm minut před koncem první půle. O vyrovnání se čtvrthodinu před koncem postaral Augusto Fernández.

Andaluský celek tak zůstává na páté příčce, hosté si díky remíze na sedmnáctém místě polepšili a zvýšili odstup od prvního sestupujícího na dva body. Oba týmy se zpočátku utkání spíše oťukávaly a na obou stranách došlo jen na střely z dálky. První zákrok, který doopravdy stojí za zmínku, musel předvést domácí Caballero po střele Krohn-Dehliho v patnácté minutě. S blížícím se koncem prvního poločasu však do té doby nevýrazná Malaga udeřila jako blesk z čistého nebe. Zmatky v obraně Celty vyústily v sérii zablokovaných střel, až se míč odrazil k Demichelisovi, jenž téměř z brankové čáry neměl nejmenší problém poslat svůj tým do vedení. Nic platné byly protesty hostů, že tomuto gólu předcházelo postavení mimo hru.

Po přestávce ani jeden z klubů nenabídl příliš pohledných akcí, takže vyrovnávací gól v 76. minutě přišel podobně jako ten Demichelisův téměř zničehonic. Lópeze sice obrana domácích pohlídala, ovšem míč doputoval k Fernandézovi, a ten s přehledem zakončil přízemní střelou za Caballerova záda. S ubíhajícím časem se oba celky snažily získat všechny body a na obou stranách hřiště v tomto snažení měl velký podíl Martin Demichelis. Nejprve argentinský stoper v dobré pozici hlavičkoval pouze do brankáře Varase, a poté naopak u vlastní branky podcenil dráhu míče a umožnil Enriquemu De Lucasovi jít samotnému na bránu. Caballero však zaváhání svého spoluhráče napravil a bleskovým vyběhnutím zneškodnil nebezpečnou situaci.

V posledních vteřinách zápasu se Celta dostala ještě k jedné příležitosti, když De Lucas podruhé v krátké době běžel sám na brankáře. Ale ani tentokrát hosté slavit nemohli, a to zásluhou skvělého obranného zákroku Weligtona na poslední chvíli. Skóre tak zůstalo stejné a oba kluby se rozešly smírně po výsledku 1:1.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele