8. kolo
21.10.2012 17:50 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Zaragoza zdolala Granadu a přeskočila jí v tabulce

Byl to klasický záchranářský souboj, a a jak už to tak v posledních letech bývá zvykem, nakonec se radovala Zaragoza. Ta zvítězila na půdě Granady 2:1, dostala se v tabulce před svého dnešního soupeře a je patnáctá. Hosté vedli po trefách Postigy a Víctora už o dvě branky, domácí pak sice i přes vyloučení Irineye dokázali zásluhou El Arabiho snížit, porážku už ale neodvrátili.

Domácím absolutně nevyšel vstup do zápasu. Nejen, že už po třech minutách Zaragoza vedla, ale vlastně v celém prvním poločase byli hosté jednoznačně lepším týmem a do kabin se mohlo jít za ještě většího rozdílu ve skóre. Ale pěkně popořádku... V oné zmíněné třetí minutě se prosadil Hélder Postiga, který si ofsajdové hraně počkal na centr Victora z volného přímého kopu a hlavou prodloužil míč za záda bezmocného brankáře Toňa.

Vedení Zaragozy navíc zdvojnásobil v sedmadvacáté minutě Víctor Rodríguez, jenž si skvěle naběhl za domácí obranu a uklidil do brány přesný střílený centr Abrahama. Hosté se dostali do rytmu a ještě do poločasu mohli přidat i další góly, Zuculiniho hlavička ale prosvištěla těsně vedle levé tyče, zakončení Paca Montáňese zase famózně zneškodnil akrobatickým zákrokem Toňo.

Po přestávce se domácí přece jenom trochu oklepali a mohli i snížit, jenže López hlavičkoval těsně nad branku. Definitivní rozhodnutí mohl mít na kopačce Apoňo, jenž byl Irineyem sražen k zemi a granadský fotbalista uviděl rovnou červenou kartu. Jenže za dalších pět minut se domácí dostali zpět do zápasu, když po Orellanově rohu nejvýše vyskočil Youseff El Arabi a snížil na rozdíl jedné trefy. Vítězství Zaragozy naopak mohl pojistit Postiga, tentokrát ale mířil mimo tři tyče, a když v nastavení Lopez nepropálil hradbu těl, který mu v šestnáctce hostů stále v cestě, skončilo utkání výsledkem 1:2

Autor: Michal Hruška

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele