22. kolo
02.02.2013 18:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Getafe CF - Deportivo La Coruña 3:1

Deportivo nedokázalo využít téměř hodinu trvající přesilovku a po třetí porážce v řadě zůstává na samotném dně tabulky. Getafe naopak ukončilo svou dlouhotrvající šňůru bez vítězství, na které v Primera División čekalo už od 1. prosince, a usadilo se naopak v klidném středu tabulky. Domácí přitom měli v zápase o dost těžší situaci než soupeř.

Utkání se pro Getafe totiž vyvíjelo nejhůře, jak mohlo. Po deseti minutách hry totiž dostal červenou kartu gólman Moyá, který fauloval ve vápně Rikiho, jenž by byl jinak ve vyložené šanci. Do branky tak musel Jordi Codina, ten však nařízenou penaltu zahrávanou Pizzim polapit nedokázal.

Domácí ovšem po pětadvaceti pěti minutách hry také kopali penaltu, když Evaldo trochu nešikovně zezadu drcl do zad pronikajícího Barrady. Diego Castro si pak počkal, na jakou stranu si brankář Aranzubía skočí, a poslal míč na opačnou stranu. Do poločasu se ještě mohli trefit hostující Pizzi a Riki, ale neuspěli.

Ve druhém dějství byli Azulones i v oslabení o něco lepším týmem. Po hodině hry se prosadil Colunga, nedokázal ale následně překonat Aranzubíu. V 71. minutě si zase zamariášoval sudí Jose Luis Paradas Romeo, jenž tasil už podruhé v zápase červenou kartu - Aguilar si přece jenom vůči Borjovi počínal poněkud ostřeji, a počet hráčů se tak vyrovnal.

Getafe chytlo šanci za pačesy a strhlo v posledních deseti minutách vítězství na svou stranu. Nejprve vyslal Barrada nabíhajícího Álvara, který nechytatelnou střelou pravačkou k tyči poslal domácí do vedení. A o pár chvil později Barrada přihrál do vápna na Colungu, jenž se zbavil svého strážce a pod břevno v poklidu zavěsil.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele