9. kolo
22.10.2011 18:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Sporting Gijón - Granada CF 2:0

Sporting v devátém kole konečně zabral, doslova udolal na domácím hřišti Granadu a připsal si první vítězství v sezoně. Oby týmy dál zůstávají na sestupových pozicích, ovšem nyní už to pro domácí nevypadá tak černě. Utkání rozhodly branky Barrala a Castra z prvního poločasu.

Velmi důležitá pro průběh tohoto duelu byla už šestá minuta, kdy Sporting rozjel rychlou přímočarou akci po pravé straně, Castro našel v pokutovém území Barrala, který si počkal na ideální moment ke střele a ranou na bližší tyč otevřel skóre.

Poté začala zlobit Granada, hosté se hodně urputně hnali za vyrovnáním. Benítezova střela si cestu do sítě nenašla, mnohem blíže gólu však byl Alexandre Geijo, jehož pohotová rána skončila na tyči. Na druhé straně měl dobrou příležitost ke skórování znovu Barral, ale nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče.

Ve čtyřicáté druhé minutě vedli domácí o dvě branky, Lora si dvakrát vyměnil míč s Riverou a odcentroval do náručí gólmana Fernandeze, tomu však balón nepochopitelně vypadl a Castro již zakončoval do prázdné brány. Ještě do poločasu mohl snížit Uche, jeho pohotový volej ale skončil nad brankou.

Druhý poločas byl z pohledu kvality extrémně slabý, Granada sice měla o něco více ze hry, ovšem na branku soupeře vystřelila jen jednou zásluhou Geija. Stejný počet pokusů si pro druhé dějství schoval i Sporting, a tak když Castro minul, porazil Gijón na domácím hřišti Granadu 2:0.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tuhle šanci na 3 body už Gijón musí využít - 1:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele