33. kolo
12.04.2012 22:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Sevilla FC - Real Zaragoza 3:0

Už na sedmém místě a pouhý bod za Evropskou ligou už je Sevilla, Andalusané totiž v závěrečném klání třiatřicátého kola španělské ligy porazili doma Zaragozu 3:0. Všechny branky padly ještě před přestávkou, ráz zápasu dal už v jedenácté minutě přesnou hlavičkou Fazio, dvakrát se pak dokázal prosadit kanonýr Negredo.

Už ve čtvrté minutě předvedli domácí zajímavý nacvičený signál ze standardní situace, Trochowski překvapivě nerozehrál míč směrem na své dobré hlavičkáře, nýbrž na hranici šestnáctky na Luna, ten ale z vojele branku netrefil. Desátá minuta již přinesla radost domácích, Luna pěkně odcentroval od rohového praporku a na zadní tyči zdaleka nejvýše vyskočil Federico Fazio - 1:0.

Další možnost měl na kopačce Jesus Navas, ten ale z pravé strany vysoko přestřelil. Druhý gól přišel po půlhodině hry, Manu del Moral našel ideální kolmici rozběhnutého Negreda, ten si jedním dotykem posunul balón mezi oba stopery Zaragozy a druhým ho jednoduše poslal do sítě. Hosté poprvé zahrozili až za stavu 2:0, Apoňo ale netrefil míč ideálně a minul, Postigovu šanci skvěle zneškodnil Palop.

Krátce před přestávkou měl Negredo další dvě solidní příležitosti, využil však až svou třetí v krátkém časovém sledu. Nejprve ještě po centru Luny krásným volejem Roberta nepřekonal, po následném pasu Navase už se však dokázal hlavou prosadit, hostující gólman rozhodně neměl čisté svědomí. V tu chvíli bylo rozhodnuto, do kabin se šlo za stavu 3:0 pro favorita dnešního duelu.

Sevilla se ve druhé půli uvolnila a předváděla krásný fotbal plný zajímavých akcí a brankových možností, Fazio ale hlavičkoval do tyče, Navas svou čistou gólovku zahodil. Nejkrásnější akci předvedli domácí v sedmdesáté minutě, kdy se míč po ose Trochowski - Luna - Negredo dostal až k úplně volnému Navasovi, ten ale pouze potvrdil své problémy v zakončení, když trefil Roberta.

Aktivní Navas zahrozil i deset minut před koncem, ale gólové radosti se dnes nedočkal. Sevillu to ovšem mrzet vůbec nemusí, porazila Zaragozu v klidu 3:0 a ukázala,, že je potřeba s ní pro boj o poháry počítat. Zaragoza po sérii dobrých výsledků podruh v řadě prohrála a zůstává předposlední.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
Sotuen

těžký zápas,kdo dá první gol vyhraje tip 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele