20. kolo
02.05.2012 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Zaragoza - Levante UD 1:0

O záchranu bojující Zaragoza udělala jeden velmi důležitý krok, díky kterému má v posledních kolech šanci bojovat o přežití. Na domácí půdě porazila favorita z Levante 1:0 díky gólu Oriola ze začátku zápasu a polepšila si tak na sedmatřicet bodů. Její největší soupeř Rayo Vallecano prohrálo na půdě Mallorcy a má na Zaragozu už pouze tříbodový náskok.

Domácí Zaragoza vstoupila jako outsider do zápasu skvěle a už v 11. minutě se dostala do vedení. K odraženému balónu po závaru v pokutovém území Levante se k balónu dostal Edu Oriol a přesnou přízemní střelou k pravé tyči poslal Zaragozu do vedení, Munua v brance Levante neměl šanci - 1:0.

Po tomto gólu se Zaragoza zabetonovala na vlastní šestnáctce a jakoby čekala, co hostující Levante vymyslí. Minimálně v prvním poločase však hosté nevymysleli nic a diváci na stadionu v Zaragoze se tak v prvním poločase poměrně nudili. Domácí udrželi jednobrankové vedení až do konce prvního dějství a šli tak druhé části zápasu s mírnou výhodou.

Ve druhé půli byl k vidění podobný fotbal jako v té první. Zaragoza nejevila příliš snahy na založení nějaké akce a bezzubé Levante hrálo jeden z nejméně povedených zápasů v sezóně. Klub bojující o evropské poháry se nedokázal po celý průběh zápasu dostat do tempa a dostával se tak do šancí pouze sporadicky.

Tu největší mělo Levante v samém závěru utkání. Po rohovém kopu se k hlavičce ze stoprocentní tutovky dostal Ruben Suaréz, ale trestuhodně přestřelil branku Zaragozy. Domácí tak dokázali ubránit jednobrankový náskok a v utkání překvapivě zvítězili v poměru 1:0.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle dva venkovní zápasy proti Zaragoze a Mallorce nesmí Levante ztratit,pokud chce do předkola LM!!Tipuji 2:3.

Reagovat
ryzskej

0:1, jasná páka.

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle zaragoza....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele