28. kolo
17.03.2012 18:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Zaragoza - CA Osasuna 1:1

Neskutečně dramatický závěr zápasu byl k vidění na stadionu La Romareda, domácí Zaragoza se v něm dostala v osmdesáté šesté minutě do vedení zásluhou Postigovy trefy, jenže už o dvě minuty později vyrovnal za hostující Osasunu Rovérsio. Zaragoza se sice neodpoutala ze dna tabulky, ale o bod si polepšila v boji o záchranu, ve kterou stále může doufat. Pro hosty je bod málo, na podporu snažení o účast v evropských pohárech měli získat tři.

Osasuna začala o něco lépe a v úvodní čtvrthodině si vypracovala tři slušné střelecké příležitosti, gól však nedala a domácí se postupně dostávali do hry a přebírali iniciativu. Ale pojďme popořádku, jako první zkoušel štěstí Raul García, jenže balón proletěl tak dva metry vedle pravé tyče. Poté se ve slušné pozici ocitl Nekounam, ovšem se zakončením dlouho otálel a nakonec trefil jen bránícího Mateose.

Roberta nechal předvést první úspěšný zákrok až Damía, domácí gólman ale neměl s jeho ranou příliš starostí. V domácím dresu jako první zkoušel štěstí Postiga, kvůli špatnému zpracování však přišel o náskok ve sprinterském souboji, a tak musel zvolit technickou střelu kolem nohy Sergia, ovšem Fernándeze tím nepřekvapil. V sedmadvacáté minutě měl Postiga na kopačce další velkou možnost, jenže trefil jen břevno.

Hned na úvod druhého dějství se to samé přihodilo také domácímu Lafitovi a aby toho nebylo málo, rozechvěli pak brankovou konstrukci i Obradovič a Cejudo. Do konce normální hrací doby zbývaly čtyři minuty, když z velké dálky napřáhl Hélder Postiga a tak trochu k překvapení všech rozvlnil síť za Fernándezem. Jenže domácí se z vedení radovali jen dvě minuty, poté rozehrál rohový kop Cejudo, Escudero hlavou poslal míč k nikým nehlídanému Rovérsiovi a bylo vyrovnáno.

Přesto Zaragoza mohla ještě brát všechny tři body, to by však musel střídající Oriol trefit bránu. Remíza není dostatečným výsledkem ani pro jeden tým, oba totiž potřebují sbírat body ve větším počtu, aby dosáhly svého cíle.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

velmi dobre tipy na La Ligu

Reagovat
smazaný uživatel

jak kdy

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele