3. kolo
11.09.2011 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Rayo Vallecano - Real Zaragoza 0:0

Staronový účastník nejvyšší soutěže Rayo Vallecano si i ve svém druhém utkání připisuje nerozhodný výsledek. Zaragoza si naopak po propadáku s Realem alespoň mírně zvedla pošramocené sebevědomí.

Natěšené domácí publikum hnalo od začátku své miláčky do útoku. První velká příležitost přišla v jedenácté minutě, Piti ovšem nedokázal překonat pozorného Roberta. O chvíli později mohl napodobit svůj střelecký úspěch z utkání na hřišti Atlética Bilbao Movilla, tentokrát mu ovšem štěstí nepřálo.

Zaragoza si vypracovala nadějnou příležitost ve 20. minutě. Těsně za pokutovým územím napřáhl Lafita, Giménez si ale poradil a podržel svůj tým. Ještě před odchodem do kabin měl šanci Juárez, ani jemu se však změny na ukazateli skóre dosáhnout nepodařilo.

Druhé dějství pokračovalo ještě větším trápením. Hra byla častokrát kouskovaná, tempo upadlo a oba celky jakoby už čekali smířeni s průběžným stavem na závěrečný hvizd. V sedmdesáté minutě pak zahrál ve vápně rukou hostující Da Silva a sudí Izquierdo odpískal pokutový kop. Míč si na značku postavil Fuego, jeho střelu k pravé tyči však bývalý brankář Benfici Roberto vystihl a uchránil tak svůj tým od pohromy.

V závěru pak mohly oba týmy ještě strhnout utkání na svou stranu. Za domácí to byl střídající Tamudo, ovšem počínal si neúspěšně. Podobně dopadl na druhé straně Carlos. Úplně poslední příležitost měl na svém kontě Delibašić, ten si však vylámal zuby na skvěle reagujícím Robertovi, jenž tak nakonec vybojoval pro svůj tým důležitý bod.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo Vallecano 1 - 3 Real Zaragoza

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele