25. kolo
25.02.2012 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Znovu nerozhodný výsledek! Santander remizoval s Gijónem

Vyrovnané utkání na Estadio Er Sardinero nakonec vítěze nepoznalo, Gijón se sice ujal těsně před odchodem do kabin vedení, konečnou dělbu bodů ale pak zajistil po obrátce Stuani. Oba celky tak zůstávají nadále v bezprostředním ohrožení.

Záchranářský souboj začal lépe pro domácí. Už ve třetí minutě měl na kontě první možnost Stuani, pálil ale přímo do připraveného Pabla. Racing měl v první dvacetiminutovce výrazně navrch, držel soupeře pod tlakem a vytvářel si šance, tu největší měl na starost opět Stuani, ovšem do cesty mu postavil stopku opět Pablo.

Největší příležitost Santanderu za celých čtyřicet pět minut, si připsal po centru Munitise hlavičkující Bernardo, ovšem v ideální střelecké pozici neuspěl. Ke slovu se těsně před pauzou dostal také Gijón, jenž zvýšil obrátky a rázem se ujal vedení. Přímý volný kop zpoza vápna rozehrál Barral a Toño neměl sebemenší šanci balón zachytit - 0:1.

Stejný obraz hry pokračoval i po změně stran. Hosté měli hned několik velmi nadějných akcí, pojistku se jim ovšem přidat nepovedlo: Miquel střílel přímo do náruče Toña, po Riverově pasu měl před snad největší šanci Gregory, ale ani on neuspěl.

Svěřence Juanja Gonzáleze nakonec vysvobodil po středu Galveze se Stuanim pokutový kop, k němuž se postavil sám postižený a do protipohybu Pabla mohl zaznamenat svůj šestý ligový zásah v sezóně - 1:1. V samém závěru mohly obě strany zaznamenat rozhodující branku, Stuani ovšem hned dvakrát v dobré pozici neuspěl. To na druhé straně šel Sangoy tváří v tvář na Toña, ani po této akci se však na konečném skóre nic neměnilo.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele