18. kolo
07.01.2012 18:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Racing Santander - Real Zaragoza 1:0

Jediný gól padl v zápase mezi Racingem Santander a suverénně poslední Zaragozou. Bohužel pro hosty ho vstřelil domácí Racing na konci prvního poločasu a Zaragoza tak zůstává na deseti bodech. Její situace začíná být kritická. Racing se ze sestupové pozice vyhoupl na šestnáctou příčku, ale nadále bude muset bojovat o každý bod.

První půlhodina hry byla z obou stran velmi rozháraná a ve hře bylo až příliš mnoho nepřesností. První střela a šance tak přišla až po půlhodině hry a na svědomí ji měli domácí. Colsa se uvolnil ve středu hřiště a povedenou ranou ze střední vzdálenosti pořádně protáhl gólmana Roberta v brance Zaragozy.

I nadále měli mírně navrch domácí a před koncem poločasu si dokázali vytvořit velmi slušný tlak. Nejprve minutu před koncem zakončoval nepřesně Stuani, ale o další minutu později už šel Racing do vedení. Diop rozehrál rohový kop přímo na hlavu nepokrytého Bernarda, který neměl problém upravit skóre na 1:0. Po jeho gólu už se v prvním dějství nic neudálo a za tohoto stavu se šlo také do kabin.

Druhý poločas také nenabídl příliš atraktivní podívanou a dokonce v něm nepadl ani žádný další gól. Šanci na jeho vstřelení měli domácí v 62. minutě po individuální akci Arany, ale jeho zakončení z úhlu dokázal zlikvidovat gólman Roberto.

Kromě několika střídání a jedné žluté karty se na hřišti prakticky nic neudálo až do devadesáté minuty, ve které měli hosté jedinečnou šanci na vyrovnání. Když už si Zaragoza nevěděla rady s obranou domácích, Luis García vzal vše na sebe a ranou z pětadvaceti metrů trefil břevno branky Racingu. Domácí tak závěr zápasu ustáli a zvítězili zaslouženě 1:0.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nudny zapas skonči štastne pre domacich 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

ještě to bude mít Racing těžký ale 3 body jsou doma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele