2. kolo
28.08.2011 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Athletic Bilbao - Rayo Vallecano 1:1

Rayo Vallecano se do nového ročníku Primera División uvedlo velmi slušně, z prvního zápasu veze z Bilbaa solidní remízu 1:1.

V prvním poločase utkání příliš fotbalové krásy nenabízelo. Rayo bylo zalezlé na vlastní polovině a vyznávalo tvrdou defenzivu, při níž se domácím hráčům snažilo dát minimum prostoru, díky čemuž i tvůrčí talenty jako Ander Herrera či Iker Muniain nebyly vidět.

První poločas tak skončil bez branek a ten druhý mohl být už jen lepší. Domácí napravili špatný dojem z prvních pětačtyřiceti minut hned deset minut po změně stran. Ander Iturraspe zvládl slalom v pokutovém území mezi obránci Raya a zakončil k levé tyči za záda bezmocného Giméneze.

Vallecano ale odpovědělo vzápětí. Běžela 62. minuta a José Movilla po krásném zpracování Botelha stál úplně sám před Iraizozem, jemuž už se blížící katastrofu nepodařilo odvrátit. Domácí pak mohli utkání ještě zvrátit na svou stranu, Gabilondo a Llorente ale ve svých šancích selhali.

Autor: Daniel Polách / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
EL Gringo

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele