14. kolo
05.12.2010 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

UD Almería - Real Zaragoza 1:1

Dva nejhorší celky letošního ročníku nejvyšší španělské soutěže se rozešly smírně. Zaragozu, v jejímž dresu nastoupil i Jiří Janošík, sice do vedení poslal proměněnou penaltu Gabi, nicméně za domácí Almeríu dokázal vyrovnat Piatti.

První polovina utkání se odehrávala zcela v režii domácích fotbalistů. Jenomže jak Henok Goitom, tak i Kalu Uche se ve svých nadějných příležitostech nedokázali prosadit a proto po prvním poločase platil bezbrankový stav.

Do druhé poloviny opět vstoupila aktivněji Almería, nicméně Uche dvě minuty po změně stran ve své největší příležitosti zápasu branku přestřelil.

Almería i po spálené tutovce nigerijského útočníka byla na hřišti lepším týmem. Studenou sprchou se tak pro ni stala 67. minuta. Baltasar Rigo v šestnáctce nešikovně fauloval Angela Lafitu a byla nařízena penalta. Míč si z jedenácti metrů postavil kapitán hostí Gabi a poslal brankáře Diega Alvese na druhou stranu.

Almeríi se poté povedlo už jen srovnat stav, v 78. minutě Ucheho přetažený centr skončil na hlavě Pabla Piattiho, který tak určil, že Zaragoza i po tomto utkání zůstane na posledním místě v tabulce o bod za svým dnešním soupeřem.

Autor: Daniel Polách / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele