14. kolo
04.12.2010 22:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Cristiano Ronaldo srazil Valencii na kolena

Real Madrid zareagoval na výhru Barcelony v Pamploně a doma si poradil s Valencií. Hvězdou zápasu se znovu stal Cristiano Ronaldo, který dal obě branky Bílého baletu.

Domácí nastoupili s jedinou změnou. Mourinho posílil střed zálohy, kde se k Xabimu a Khedirovi postavil Lass a na lavičce zůstal Benzema. Unai Emery učinil hned tři změny, kdy stáhl z útoku Adurize, do zálohy se vysunul Maduro, Miguela na pravém beku nahradil Bruno a Stankevicius zaujal post Madura na stoperu.

Zápas začal střelou Soldada, kterou zastavil Casillas. Domácí se do šancí nedostávali, v 11. minutě zahrozil střelou Mata, ovšem Casillas opět vyrazil. Po následném rohu mířil vysoko nad osamocený Soldado. Odpověděl Di María, jehož ránu Guaita vyrazil a Stankevicius odvrátil na roh.

Další příležitost měl ve 21. minutě Ronaldo, Guaita sice s potížemi, ale zachránil. Pěknou příležitost měl ve 30. minutě po výborné přihrávce Tina Costy Soldado, ale volejem netrefil přesně. Hosty zachránil v jasné šanci Guaita před Khedirou, který na brankáře Valencie postupoval sám.

Zajímavou šanci měl ve 39. minutě Ozil, ale nechal pouze vyniknout Guaitu. Poslední příležitost prvního poločasu měl v jeho nastavení Cristiano Ronaldo, ale jeho patička skončila na tyči.

Druhé dějství začalo velkou šancí Ronalda po pěkném pasu Xabiho, ovšem Portugalec na Guaitu nevyzrál. O chvíli později brankář Valencie chytil padáček Di Maríovi. Hosté odpověděli nepřesným volejem Joaquína. Stejný hráč měl další šanci vzápětí, ale Casillas zasáhl.

Brankář hostí Guaita se vytáhl proti vystřídavšímu Benzemovi. Za hosty kontroval po rohu Soldado. V 64. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen Albelda, údajně pro zahrání rukou, ač se jednalo o rameno.

Madrid měl další příležitost v 67. minutě, ale Cristiano Ronaldo zamířil nad. Real se dočkal prvního gólu v 72. minutě. Ozil vyvezl míč, přihrál Ronaldovi a ten překonal Guaitu. V 78. minutě mohli hosté vyrovnat, ale Casillas zneškodnil příležitosti jak Tina Costy, tak Joaquína.

Domácí rozhodli zápas v 87. minutě, kdy se Cristiano Ronaldo probil po pravé straně, přehnal se kolem Ricarda Costy a nekompromisně zavěsil. O minutu později Portugalec nahrával do vyložené šance Benzemovi, ale ten na pas nedosáhl.

V 89. minutě se hosté dožadovali penalty po zákroku Arbeloy, ale zůstalo při dožadování. Madrid zvítězil nad jedním z bezprostředních konkurentů a posílil si sebevědomí před dalším náročným programem.

Autor: Jaroslav Smrž / www.marca.es

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hala Madrid!

Reagovat
-Kopy-

AMUNT VALENCIA !

Reagovat
smazaný uživatel

3 2 Ronaldo,Benzema,Di mária,Mata,Mata

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Krausio_Real_M

po tom debaklu od barcy budem rádi za 2:1

Reagovat
zidane78

suhlas dokonca aj bod bude uspech

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste tupci

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste tupci

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
Losinho

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Real05-Valencia 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

nevite,kde se na to da koukat na internetu....dik

Reagovat
Krausio_Real_M

atdhe.net

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Ani mě tak neštve ta prohra jako název tohoto článku a to, že ty góly dalo to nagelované pako.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele