13. kolo
28.11.2010 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

RCD Mallorca - Málaga CF 2:0

Díky fantastickému vstupu do druhého poločasu porazila Mallorca na domácím hřišti Málagu. O góly se postarali Pierre Webo a Gonzalo Castro.

Mallorca se díky tříbodovému zisku posunula na skvělé šesté místo ligové tabulky, zatímco Málaga se neustále pohybuje v sestupovém pásmu, momentálně je osmnáctá. Webo má v posledních zápasech skvělou formu, v posledních pěti se mu podařilo skórovat hned čtyřikrát. Dnes rozhodl o další výhře svého týmu, Castro o pět minut později rozhodl.

Utkání nepatřilo k těm nejzajímavějším, šancí bylo na obou stranách pomálu, domácí si jich však přece jenom dokázali vypracovat více a zaslouženě zvítězili. První velkou příležitost měl až v závěru první půle Castro, jenže skvělý zásah si pravou rukou připsal brankář Rubén. Hned o minutu později to z volného přímého kopu zkoušel Kevin, jenže branku o pár centimetrů přestřelil.

Do vedení se Mallorca dostala v padesáté minutě. Gonzalo Castro vymyslel krásnou přihrávku na Weba, který se nerozpakoval a podél vyběhnuvšího gólmana uklidil míč k tyči. Ihned v zápětí domácí zdvojnásobili své vedení, to když si oba nejlepší muži na hřišti vyměnili role a po Webově přihrávce Gonzalo Castro obehrál brankáře a do prázdné branky neměl problém zasunout kulatý nesmysl.

Málaga se na výraznější odpor nezmohla, snad jedinou vážnější šanci měl na kopačce Rondon, ale tváři v tvář Aouatemu nedal. Největší příležitost však dostali hosté v devadesáté minutě, kdy byl v pokutovém území podražen Eliseu, sám však následně pokutový kop trestuhodně zahodil.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2-0 pro domácí!!mallorka šlape a i ted vyhraje!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele