33. kolo
24.04.2011 17:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Racing Santander - Málaga CF 1:2

Málaga se v posledních kolech neuvěřitelně zvedla a po dnešní výhře na půdě Racingu se dostala ze sestupového pásma, momentálně už je šestnáctá a jen tři týmy mají lepší formu - Barcelona, Real Madrid a Levante. Hosté o svém tříbodovém zisku rozhodli ještě v prvním poločase, Racing sice dokázal snížit, na víc však již síly nenašel a má jen o bod víc než Málaga.

Hosté byli po celý průběh zápasu lepším týmem, do první šance se dostal Duda, jeho dalekonosná rána olízla levou tyč branky Toňa. Na druhé straně to zkoušel Rosenberg, nýbrž minul. V osmnácté minutě mohl domácí poslat do vedení Rondon, hlavou však jen orazítkoval břevno.

A tak se na první gól na stadionu El Sardinero čekalo do dvaatřicáté minuty, to si míč dobrých čtyřicet metrů od domácí branky zpracoval Julio Baptista, obtočil se kolem bránícího hráče a nádhernou dalekonosnou ranou trefil přesně horní růžek. A hned o tři minuty později vedla Málaga o dvě branky, na pravé straně se uvolnil Sebastian Fernandez a křižnou střelou nedal Toňovi žádnou šanci. Poslední šanci první půle měl Rondon, dnes však neměl svůj den.

Ve druhém dějství se příliš vzruchu neudálo, na šanci se v podstatě čekalo až do sedmdesáté třetí minuty, kdy si na Luqueho přihrávku naběhl Rosenberg a vykřesal Racingu naději na bodový zisk. Tu mohl definitivně pohřbít Baptista, ale tentokrát netrefil balón ideálně a minul.

Málaga i přesto zvítězila na půdě Racingu 2:1 a posunula se na šestnáctou příčku ligové tabulky, Santander má o bod více a je patnáctý.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

baptista sází jeden za druhým

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele