16. kolo
20.12.2010 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Racing Santander - Hércules CF 0:0

Racing Santander si v dohrávce šestnáctého kola po zásluze rozdělil body s Hérculesem, pro něhož to byla minimálně herně příjemná tečka za touto částí sezóny. Hércules vstoupí do nového roku ze dvanácté, Racing pak ze čtrnácté pozice.

Navzdory výsledku je třeba si přiznat, že utkání nenabídlo nezáživnou podívanou, ba naopak se bylo na co koukat, bitva měla tempo a spád, ale jediné, co výrazně chybělo, byly branky. Asi největší příležitostí utkání se zaskvěl Javi Portillo, který ve druhém poločase orazítkoval břevno za zády Toña, jehož rukavice by však pravděpodobně brance zabránily.

První poločas nabídl více ofenzivní snahy ze strany domácího Racingu, pravděpodobně nejlepší příležitost pak měl Gonzalo Colsa, který byl hned dvakrát blízko úvodního zářezu. Nejprve jeho střela postrádala ty nejdůležitější atributy, a tak ji Calatayud pohodlně lapil, a poté vypálil z rohu vápna, ale Calatayud byl opět na místě.

Gonzalo Colsa byl i u dalšího důležitého momentu, tentokrát ve druhé půli a ve svém pokutovém území. Zkušený třiatřicetiletý záložník na poslední chvíli odvrátil střelu Matíase Fritzlera a uchránil zelenobílé barvy od inkasování. Racing si vytvořil obrovskou šanci po hodině hy, kdy Kennedy Bakircioglu zakroutil svůj přímý volný kop jen těsně vedle Calatayudovy branky. Na druhé straně uchránilo Toña již zmiňované břevno. V závěru mohl o vítězství hostů rozhodnout Aguilar, ale jeho střelu bez větších potíží lapil Toño.

Autor: Jiří Lapáček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele