13. kolo
28.11.2010 17:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Hércules CF - Levante UD 3:1

Dva góly Nelsona Haeda Valdeze rozhodly o výhře Herculesu na dalším nováčkem z Levante v poměru 3:1. Hercules tak utekl svému dnešnímu soupeři na rozdíl čtyř bodů a nyní je třináctý.

Paraguayský útočník se poprvé trefil ve čtyřicáté minutě a svým druhým gólem pojistil vedení svého týmu na 3:1. Mezi jeho trefy se vložily ještě branky Trezegueta a na druhé straně Suareze.

Domácí zvítězili zaslouženě, byli po celý průběh utkání o něco lepší. První šance Valdeze a Thomerta však našly pouze rukavice připraveného Reiny. Ve čtyřicáté minutě šli domácí do vedení, když hlavičku Toteho dorazil do prázdné branky Nelson Valdez.

Jenže Levante odpovědělo hned z protiútoku, Xisco Nadal se prosadil na pravé straně a přihrál pod sebe na úplně volného Rubena Suareze, který již neměl těžkou úlohu. Po hodině hry se domácí Hercules znovu dostal o vedení, po hezké akci na pravé straně vypálil Aguilar a hostující brankář si s míčem nedokázal poradit, Trezeguet tak dal třetí snadný gól zápasu.

A domácí nakonec vítězství uhájili, o pět minut později se po Totého centru prosadil do poloprázdné branky Valdez. Hercules utekl od pásma sestupu na rozdíl pěti bodů, oproti tomu Levante vyhrálo z posledních šesti duelů jen jednou a od červené zóny ho dělí jediný bod.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele