17. kolo
10.01.2010 17:00 CET
1 : 3
(1:2)

Reportáž

Xerez CD - Valencia CF 1:3

Valencia si pojistila třetí příčku tabulky vcelku snadnou výhrou nad nováčkem z Xerezu 3:1.

Valencia byla na obtížném terénu stadionu Chapin lepším týmem. Už v páté minutě hlavičkoval po centru Silvy nebezpečně Alexis, ale gólman Renan, který je v Xerezu právě na hostování z Valencie, si s ní poradil. A branka Xerezu pak už odolávala jen dalších šest minut. Před pokutovým územím se dobře zorientoval Banega, poslal přesný oblouček na nabíhajícího Matu, a ten překonal Renana poprvé. Valencia dominovala, střelu Villy zblokoval Calvo, Mathieu pálil zdálky nad, další šanci nevyužil Mata. Pak se Xerez otřepal a pokus Calva vytěsnil mimo tyče César, stejně tak zakončení Michela. Domácí vyrovnali z brejku ve 25.minutě.

Před branku přihrával Momo a Césara prostřelil Calvo. O osm minut později opět Valencia vedla, Villa se odpoutal od svého strážce a zpětnou přihrávkou před branku našel Silvu, který vyrovnal střelou pod břevno. Ještě do přestávky dal o sobě dvakrát vědět hráč Xerezu Michel, oba jeho pokusy šly ale mimo branku. V druhé půli přidal třetí gól Valencie v tomto zápase záložník Marchena, když si naběhl ze zadní pozice. Tím ale vzruch v zápase ustal, Xerez neměl na zvrat síly a Valencia si na těžkém terénu body pohlídala.

Autor: Radek Nosil / www.soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele