9. kolo
01.11.2009 17:00 CET
5 : 0
(1:0)

Reportáž

Villarreal CF - CD Tenerife 5:0

Nejhorší představy kouče Tenerife se vyplnily do posledního puntíku. Obrozený Villarreal totiž našel ztracenou střeleckou formu a pětibrankovým přídělem vypráskal ostrovany z trávníku.

Oltra už před utkáním varoval před probuzením zvadlých Žlutých ponorek a jeho prognózy brzy vzaly za své. Tým, který v úvodních sedmi utkání zvítězil pouze jednou, se tak před čtvrtým kole Evropské ligy opět dostává do své nejlepší formy. A mohlo být ještě hůře. Villarreal totiž už v úvodu zahodil několik velkých možností.

Už v úvodních deseti minutách se mohlo skóre několikrát měnit ve prospěch domácího mužstva. Rossiho vychytal gólman Aragoneses, Caniho volej mířil pro změnu mimo. Přesto nemuseli domácí fanoušci na gól čekat příliš dlouho. Dlouhý pas Marcana skončil až na kopačkách Llorenteho a ten s přehledem posunul svůj tým do vedení.

Také Tenerfie po inkasované brance lehce ožilo, ke gólu však snaha jejich fotbalistů nevedla. Nejblíže vyrovnání měl Alfaro, branku ale vůbec netrefil. Na druhé straně mohl těsně před koncem půle udeřit Rossi, když jeho lob skončil těsně nad břevnem hostující klece.

Začátek druhého dějství proměnili fotbalisté domácího celku ve svou show. Rossiho přízemní centr usměrnil za Aragonesesova záda známý francouzský internacionál Pires a rozpoutal velkou gólovou smršť. Krátce nato využil skvělé Brunovy přihrávky sám Rossi a upravil na 3:0. Hvězdnou pětiminutovku v podání žlutých završil další brankou Llorente. Zdecimovaného soupeře pak dvě minuty před koncem zápasu dorazil Cani.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

nic jinyho než výhru domácích nečekám

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, 2:0 VILLARREAL CF!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal CF 5:0 Ole jsou nejlepšííííííííííííííííííííííííííííííí

Reagovat
smazaný uživatel

konečně!! Villarreal jak má být

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele