2. kolo
13.09.2009 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Sporting Gijón - UD Almería 1:0

Ve druhém kole španělské Primera Division zavítala Almería na hřiště nevyzpytatelného Sportingu Gijón. Ve vyrovnaném utkání nakonec měli více štěstí domácí, kteří zvítězili po gólu Diega Castra z páté minuty 1:0.

Rozhodující gól padl v samém začátku utkání. Už v 5. minutě dostal Diego Castro přesnou přihrávku od Míchela a střelou k tyči z hranice pokutového území poslal domácí do vedení. Po vstřeleném gólu však hra Gijónu ztratila obrátky a do hry se začali dostávat hosté, kteří si vypracovali několik nebezpečných standardních situací. Ani jednu z nich však nedokázali přetavit ve vyrovnávací gól.

Největší šanci hostí v první půli měl Fernando Soriano, který se po individuální akci řítil z úhlu sám na gólmana Pabla, ale neproměnil. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí. Po změně stran převzal iniciativu hry Gijón, který si vytvořil několik slibných příležitostí na zvýšení svého náskoku. Žádná z nich se však neujala. Dozadu ale domácí už Almeríi k ničemu nepustili a zaslouženě tak získali první tři body v sezóně.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele