19. kolo
24.01.2010 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Sporting Gijón - Racing Santander 0:1

Skvělá výsledková série Santanderu pod novým trenérem pokračuje. V neděli podvečer zaznamenal Racing už pátou výhru z posledních sedmi utkání a tabulkou se posouvá stále výš.

Hosté sice do zápasu nastupovali bez zraněného Pinilise či Moratona, na jejich hře to ovšem příliš znát nebylo. Do úvodních minut nenastoupil ani Pedro Munitis, který ještě není zcela fit. Páté vítězství pod novým trenérem Portugalem však stále hlouběji posouvá sestupové starosti Racingu. Svěřenci kouče Preciada tolik důvodů k radosti nemají, druhá porážka v sezoně na vlastním hřišti je totiž přivádí do druhé poloviny průběžného pořadí.

Domácí si první příležitost vytvořili už v první minutě, Moranovu střelu ale s přehledem zachytil Coltorti. Na druhém konci hřiště zkoušel štěstí Tchite, mířil ovšem vedle. Další možnost si vytvořil Gijon, Castrův centr nicméně poslal Barral vysoko nad. Právě Castro zaměstnával v prvním poločase Coltortiho nejvíce, další pokus mu však švýcarský gólman chytil.

Racing útočil prostřednictvím Colsy, skvělým zákrokem ale zastavil jeho gólovou hlavičku brankář Colinas. A tak se hosté prosadili až minutu před přestávkou. Geijo dostal v malém vápně hodně prostoru a překonal domácího brankáře. Ten se musel zapotit už zkraje druhé půle, když zlikvidoval pokus Morala. O vzruch před Coltortim se i nadále staralo duo Barral - Castro, ani oni však s nepříznivým stavem nepohnuli. Santanderský Oriol sice byl v závěru vyloučen, ani to ale nezměnilo konečný výsledek zápasu.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele