10. kolo
08.11.2009 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Valladolid - Xerez CD 0:0

Valladolid si připsal bezbrankovou, ale zaslouženou remízu s dalším celkem z Andalusie Xerezem. Zápas byl velmi podobný tomu, který se odehrával několik desítek kilometrů v Almérii, kde alespoň padaly branky. Nenabídl fotbalovou krásu, ale utrpení. Závěrečný hvizd byl vysvobozením takřka pro všechny, zejména usínající fanoušky.

Oba týmy nepředvedly takřka nic ze svého fotbalového repertoáru. Xerezu se dařilo držet na uzdě největší ofenzivní esa domácích, a když už se Canobbio či Diego Costa dostali do velké šance, vychytal je jistý Renan anebo zklamali v zakončení. Právě Diego Costa se objevil po půlhodině hry před brazilským brankářem v největší šanci celého utkání, ale špatné zakončení stálo Valladolid body. Na konci prvního poločasu se prezentoval nůžkami Orellano, ale i on minul svatyni Xerezu.

Nováček soutěže se omezil pouze na dalekonosné pokusy, které nebyly pro branku Justo Villara žádným ohrožením, a zejména na úpornou defenzívu. Domácí mužstvo nedokázalo obranný val prorazit, což bylo dáno i velkými chybami v rozehrávce. Druhý poločas byl neskutečným odvarem a kvalitou dosahoval zápasů z kategorie nejhorších v Gambinus lize.

V závěru druhé půle se o trochu vzruchu postaral rozhodčí, který mylně udělil druhou žlutou kartu opoře hostů Davidu Prietovi, fauloval totiž Bermejo. Oba soupeři by si sice nezasloužili ani bod, ale každý si jeden připisuje.

Autor: Jiří Lapáček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele