7. kolo
18.10.2009 17:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Málaga CF - UD Almería 1:2

Almería dosáhla na hřišti Málagy prvního vítězství na půdě soupeře. Zaslouženého.

Dosáhla toho dvěma góly v jedné minutě od Dominga Cismy a Fernanda Soriana. Domácí Edinho v druhé půli už jen snížil. Almería se do soupeře obula hned od začátku, hrotový útočník Piatti ale střílel nepřesně, proti Ortizovi skvěle zasáhl Munúa. Málaga odpověděla trestným kopem Dudy a hlavičce Weligtona, ale Diego Alves byl připraven. Pár minut se hrálo ve středu hřiště bez šancí, ty přišly zase až po půlhodině hry, šanci domácího Dudy ale zmařil Alves, na druhé straně zase zasáhl Munúa proti hlavičce Piattiho. Aktivní Duda střílel i v další šanci nad, do vedení šla ale Almería. S Piattiho levačkou si Munúa ještě poradil, proti trestnému kopu Cismy po faulu Benachoura na Crusata byl ale krátký. A o minutu později si na přesný pas Piattiho naběhl Soriano a bylo to už 0:2!

Do druhé půle poslal domácí kouč López Muňiz do hry Luqueho a Bahu. A přišly možnosti Málagy, Xavi Torres střílel nad, stejně jako na druhé straně z trestného kopu Chico. Almería mohla přidat o třetí gól, Pablo Piatti trefil pravačkou tyč Munúovy branky. Málaga se mohla radovat až v 68.minutě, když po přihrávce Bahy skóroval přízemní střelou Edinho. Almería ale neubrala na aktivitě, další velkou šanci Ortize ale zneškodnil Munúa. Na výsledku se už nic nezměnilo, Málaga už šest zápasů čeká na další vítězství.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele