14. kolo
13.12.2009 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Getafe CF - CD Tenerife 2:1

Juan Albín vstřelil dvě branky a Getafe tak porazilo svého soupeře ze souostroví Tenerife. Pro domácí to bylo třetí vítězství z posledních čtyř zápasu Primera division.

V závěru zápasu už jen korigoval skóre na 2:1 Juanlu. Tenerife zatím drží u dna tabulky právě špatné výsledky na hřištích soupeřů, mají i smůlu, když Nino trefil jen břevno branky Getafe.

Hosté vstoupili do utkání aktivně, po centru Komého střílel nad branku Omar, zdálky zkusil štěstí Alejandro Alfaro, ale trefil jen místo kde stál gólman Codina. Na druhé straně střílel vedle po přihrávce Leona del Moral. Pak přišla dříve zmiňovaná šance Tenerife, když po centru Luny trefil jen břevno Niňo. Závěr poločasu patřil domácím, střelu Pareja musel mimo branku vytáhnout gólman Aragoneses. V 38.minutě poslal Getafe do vedení Albín střelou z voleje.

Útoky domácích pokračovaly i v druhé půli. Aragoneses nejprve vytáhl mimo tyče střelu Leona, porazil si i s hlavičkou Maria Alvareze z následného rohu. Tenerife zahrozilo jen trestným kopem Ricarda v 66.minutě, Codina byl ale na místě. Druhý gól přidal Albín po pasu zleva od Pareji a Getafe vedlo už 2:0. Hosté už jen korigovali, když Codina jen vyrazil centr Niňa a míč do branky uklidil Juanlu.

Autor: Radek Nosil / www.soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele