7. kolo
18.10.2009 17:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Espanyol Barcelona - CD Tenerife 2:1

Espanyol porazil v domácím prostředí Tenerife, dvěma góly se o to zasloužil Iván Alonso, který tím tak trochu zastínil aféru jiného forwarda Raúla Tamuda.

Tamudo by podle slov kouče Pocchettina už neměl za Espanyol nikdy nastoupit. Vítězství bylo těžce vybojované, byl to čtvrtý zápas katalánců na novém stadion Cornella kam se v létě tým přestěhoval od Montjuicu. Tenerife zůstává i nadále bez bodového zisku ze hřišt soupeřů. Domácí začali lépe, Moisés ale střílel nad branku, pokus Ivána Alonsa skvěle chytil gólman Aragoneses. O tři minuty později už Espanyol vedl. Alonso si naběhl na přihrávku Callejona a poslal svůj tým do vedení. Brzo ale bylo vyrovnáno. Alfaro napřáhl zdálky a po Kameni v brance zachyboval. Bylo to 1:1.

Do konce poločasu pomohl hráčům Tenerife břevno a také další zákrok gólmana. Aragoneses se vytáhl při další střele Alonsa a především hlavičce Callejona. Břevno zase pomohlo při trestném kopu Pareji. Do druhé půle vstoupilo aktivněji Tenerife. Volej Alfara šel ale vedle, další šanci stejného hráče zmařil Kameni. A hosté za tyto nevyužité šance zaplatili, do vedení šel totiž opět Espanyol. Po křídle utekl Marqués a Iván Alonso už jen snadno blízka doklepával. Skóre se neměnilo už ani při akci domácího verdú, svěřenci kouče Pocchettina si tak připsali třetí vítězství v sezoně.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele