31. kolo
11.04.2010 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Racing Santander 1:1

Velký krok k záchraně, naproti tomu další vzdálení od pohárových pozic. Fotbalisté Deportiva La Coruna nezvládli vítězně ani šestý zápas v řadě a jejich pohárové ambice se tak začínají nenávratně vzdalovat.

Přitom dlouho to s domácími vypadalo velice dobře. Po většinu času vedli, ovšem v závěru nepohlídali další útok soupeře a zaplatili za to daň nejkrutější. Remíza naopak nahrává do karet Racingu. Ten momentálně drží poslední nesestupové místo a na 18. Tenerife má k dispozici velmi solidní náskok šesti bodů. Deportivo si naopak po porážkách s Valladolidem, Gijonem či Getafe zadělalo na další nepříjemnosti. Ztráta na elitní šestku se začíná zvětšovat.

Uběhlo pouhých 40 vteřin a skóre se poprvé měnilo. Dlouhý výkop brankáře Aranzubii se snesl přímo k nohám Rikiho a bývalý mladíček Realu Madrid se přes obránce Lozana dokázal gólově prosadit. Jenže utekly pouhé dvě minuty a na opačném konci hřiště stanul v čisté šanci Tchite. Sám před gólmanem Aranzubiou ale neuspěl. Na druhé straně mohl vedení hostitelů dvakrát v rychlém sledu zdvojnásobit Riki,ani jednou ovšem nemířil přesně.

Obraně La Coruni dělal nemalé potíže Tchite, Aranzubia byl proti jeho další střele ale připraven. Vyrovnat mohl Santander po nádherné ráně Colsy, tu však zastavila tyč. Ve druhé půli jsme mohli sledovat podobný obrázek hry, Guardadova střela letěla vysoko nad. V hodně otevřeném závěru pronikl do obrany domácích Munitis, jeho zpětný pas ale Torrejón nezasáhl. Vyrovnání tak padlo až v 84. minutě. Přízemní centr Munitise propadl až k Moralovi, jemuž nedělalo zakončení sebemenší problém.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele