29. kolo
28.03.2010 17:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Getafe CF 1:3

Naděje Deportiva La Coruni na účast v pohárové Evropě se opět výrazně ztenšily. Na svědomí to tentokrát má celek Getafe. Výběr trenéra Lotiny se tedy pomalu začíná loučit s vidinou úspěšného zakončení sezony.

Utkání mělo jediného hrdinu. Tím byl útočníků hostů Miku. Autor dvou branek se podílel na vytvoření tříbrankového náskoku a výrazně nakopl svůj tým za enormně důležitými třemi body. Právě ty drží celek z madridského předměstí ve hře. Právě na úkor Deportiva. Pro fotbalisty La Coruni je to pouze dovršení mizerného týdne. Porážky s Valladolidem a následně i v Gijonu vyřadily tým z elitní šestky. Do ní se budou vracet jen těžko.

Přesto první velkou šanci spálili domácí. Nouioui už ve čtvrté minutě pálil nad. Zanedlouho po něm pálil také Lopez, proti jeho hlavičce pak zasáhl výtečně brankář Codina. Poté ale začalo vystrkovat růžky také Getafe. A nutno podotknout, že to byly růžky pěkné ostré. Gonzalezova nebo Boatengova šance ještě gólové vyjádření neměla, o další minutu se už skóre ve prospěch hostů měnilo. Leon se elegantně protáhl přes dva bránící hráče, přízemním centrem našel Mika a ten se nemýlil.

Leon sehrál velmi dobrý zápas. Následně si vypracoval i on sám dvě dobré šance, ty však gólové vyjádření postrádaly. Zato centr Celestiniho k údivu všech skončil až v síti. Zapříčinil se o to Ze Astro, který si míč nešťastně srazil do vlastní branky. Krátce před přestávkou pak agilní Miku trefil ještě tyč. Také začátek druhé půle hostům vyšel. Opět se osvědčila kombinace Leon - Miku a druhý jmenovaný pohodově upravil na 3:0. Čestný úspěch hostitelů zaznamenal po rohu Guardada nikým neatakovaný Riki.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

La co cocoti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele