28. kolo
24.03.2010 20:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

CD Tenerife - Villarreal CF 2:2

Skóre jako na houpačce, čtyři góly ve druhém poločase a spravedlivá remíza. Takto jednoduše by se dal definovat pro oba týmy nesmírně důležitý ligový boj. Tenerife se nakonec rozešlo s Villarrealem smírně.

Cíl Tenerife byl jasný. Zastavit propad tabulkou a konečně si na své konto připsat vítězství. V sázce bylo pro domácí mnoho. V případě výhry by se bodově celek trenéra Oltry dotáhla na 17. místo Zaragozy a záchranářský souboj by dostal nový rozměr. Hostitelé k tomu nebyli vůbec daleko, o vítězství je Rossi připravil až v samotném závěru. Villarreal naopak může jen hořce splakat nad výdělkem. Pohárová Evropa se mu začíná nenávratně vzdalovat. To je pro tak ambiciózní tým velké zklamání.

Začátek začal oboustranně velice aktivně. První vlaštovku vyslal domácí kanonýr Nino, dopadl ale stejně jako jeho protějšek Futer na druhé straně. Největší šanci úvodního dějství ovšem spálil Ibagaza. Aragoneses si proti jeho nájezdu dobře vyběhl a vyvedl střelce z míry. Skóre se tak měnilo až zkraje druhé půle. Do role asistenta se vtělil právě Ibagaza, jehož centr našel Nilamorvu hlavu a brazilský útočník posunou žlutou ponorku blíže vítěznému cíli.

Tímto okamžikem ale jakoby se roztrhl pytel s góly. Na vyrovnání se nečekalo dlouho. Ayozeho pas hlavou posunul za Lopezova záda nezadržitelný Nino. Svým desátým gólem v sezoně přiblížil ostrovany bodovému zisku. Zanedlouho už hostitelé vedli. Rohový kop mířící do vápna nedůsledně odkopl Capdevilla, míč se dostal přímo na nohu Culebrase a ten z prostoru kolem penaltového puntíku vystřelil svému týmu vedení 2:1. O osmé domácí vítězství v sezoně ovšem připravil Tenerife zabiják Rossi. Italský legionář převzal dlouhý pas z hloubi pole, obtočil se kolem Culebrase a střelou k levé tyči zajistil hostům alespoň bod. S ním určitě ani jeden tým nebude stoprocentně spokojen.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele