31. kolo
10.04.2010 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

CD Tenerife - Real Valladolid 0:0

Plichta nic neřeší, remíza je velkou ztrátou pro obě mužstva. Ačkoli se Tenerife a Valladolid o bodík přiblížili svým soupeřům, nemohou být spokojeni ani s předváděnou hrou, ani s výsledkem.

Zápas otevřela šance Nauzeta Alemana, s jehož střelou si Aragoneses bez větších potíží poradil. Na druhé straně prozkoušel Justo Villara Nino, leč neúspěšně. Před půlhodinou hry se sice domácí už radovali a procpali míč do sítě, ale jejich veselí zastavil pomezní rozhodčí. Tenerife tlačilo, bušilo na brány Justo Villara, ale to vše marně. Obrana Valladolidu pracovala na poměry výtečně.

Po obrátce mělo Tenerife velkou převahu, ale na Jacoba, který pravděpodobně kvůli zranění nahradil Justo Villara, a obranu nenašlo účinný recept. Španělský brankář se vytáhl proti Dineiově střele, Alejandro Alfaro chvíli v pětapadesáté minutě mířil jen těsně nad. Právě Alejandro Alfaro měl v průběhu druhé půle další dvě dobré šance, které naneštěstí neproměnil. Oltrovi muži v závěru utkání velmi riskovali, útočili takřka v devíti, ale nepřineslo to žádný účinek. Hosté ubránili remízu, ale bod pro ně nic neznamená.

Autor: Jiří Lapáček

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele