6. kolo
03.10.2009 18:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

CD Tenerife - Deportivo La Coruña 0:1

Hlavička Diega Colotta znamenala výhru Deportiva La Coruňa na Tenerife 1:0.

Hostům se zatím v této sezoně velmi daří, připsali si už čtvrtou výhru z úvodních šesti kol Primera Division. Tenerife začalo aktivněji, ale těsně nad branku hlavičkoval Roman Martínez, po centru Niňa podobně dopadl i Richi. Na druhé straně skončila nad i hlavička Colotta, ale jen prozatím. Mimo vzdušný prostor se týmy odhodlávaly ke střelám spíše jen zdálky. Depor byl při chuti, střelu Guardada likvidoval gólman Sergio Aragonese, o chvíli později obešel mexický záložník Aitora Nuneze, ale Lassad následně na míč nedosáhl.

La Coruňa byla lepším týmem a dokazovala to i po změně stran. Slušnou šanci spáli Riki, míč skončil jen na horní síti domácí branky. Před opačnou brankou střílel pět vedle Roman Martínez. V 58.minutě si dali domácí málem vlastní gól. Centr Filipeho tečoval Aitor, a to málem do vlastní branky. O dvě minuty později ale už Depor vedl. Tenerife neodvrátilo roh a nekrytý Colloto na vzdálenější tyči s přehledem hlavičkoval do sítě. Ještě zvýšit mohl Riki, ale nedosáhl na centr Guardada, mimo pálil Bodipo.

Autor: Radek Nosil / www.soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2.

A inak,zápas sa hrá o 18:00 hod.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele