32. kolo
14.04.2010 20:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

CA Osasuna - Málaga CF 2:2

Naděje Malagy na záchranu opět trochu ožily. Nyní činí její náskok na Tenerife tři body. Remízu však na hřišti favorizované Osasuny musela zachraňovat až v závěru.

I tak ovšem budou hosté spokojeni. Zato domácí si případnou výhrou mohli zajistit klid do dalších bojů. Kýženým třem bodům byli blízko, jenže dvakrát doplatili na nekoncentrovanost v obranné fázi a zaplatili za to vyrovnáním. Oba celky se v hektickém závěru snažily strhnout vedení na svou stranu, v přemíře snahy ale dostal každý tým po jedné červené kartě. Zápas tak skončil poměrně spravedlivou remízou.

Osasuna se do soupeře pustila s vervou. Hned po několika vteřinách hry měl na své hlavě první důležitý gól Pandiani, ovšem míč po jeho střele orazítkoval břevno. Právě Pandiani naskakoval za pár okamžiků na další centr, míč z kopačky Juanfrana byl ale příliš vysoký. Do třetice už to uruguayskému forvardovi vyšlo. Tentokrát dokázal využít přesného centru Camunase a poslal hostitele do vedení. Hosté se sice otřepali, po šanci Arandy ale mohli prohrávat už dvoubrankovým rozdílem.

K vyrovnání došli hosté za hodně podivných okolností. Jednoduchý pokus Caiceda brankáři Richardovi vypadl z rukavic a sám útočník Malagy ho vrátil za brankovou čáru. Malaga mohla jít záhy nato do vedení, Gonzalezův pokus však zablokoval obránce Romero. Úvod druhé půle sedl opět lépe domácím. Centr Minut dopravil do sítě kanonýr Pandiani a zaokrouhlil počet letošních ligových tref na deset. Ve zbytku utkání se iniciativy chopila Malaga a dočkala se zaslouženého vyrovnání. První šanci Bahy sice Ricardo stihl zpacifikovat, jeho druhou střelu po přesném pasu Dudy už nikoliv.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele