7. kolo
19.10.2008 17:00 CET
4 : 0
(1:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - CD Numancia 4:0

Valencie porazila podle papírových předpokladů Numancii bez větších potížích 4:0 a vrátila se tak do čela tabulky. Naopak Numancie se propadla na poslední pozici.

Valencii vyšel vstup do utkání na výbornou, Villa se ve čtvrté minutě dostal ke střele z osmnácti metrů, jeho ránu zablokoval jedne z obranců do Morientese, od kterého se míč zpátky odrazil k Villovi, jenž se dostal sám před brankaře Juana Pabla a střelou podél gólmana poslal netopýry do vedení. Domácí byli velice aktivní, k další střele se dostal Miguel, jehož pokus skončil metr vedle pravé tyče hostující branky. Ve 14. minutě zafungovala spolupráce Joaquina a Miguela, portugalský obránce se dostal do pokutového území a z voleje pálil těsně nad branku Juana Pabla.

Na obranu Numancie se valil jeden útok za druhým, v 18. minutě to byl znovu Villa, jenž sice překonal Juana Pabla, radost mu však překonal praporek asistenta rozhodčího. V další minutách se hra uklidnila a Numancie vyrovanala hru. Ve 37. minutě to byl ale opět domácí hráč, konkrétně středopolař Manuel Fernandes, jenž svojí ranou z dvaceti metrů protáhl Juana Pabla. Čtyři minuty před koncem poločasu pálil Villa těsně vedle levé tyče hostující branky. Na druhé straně hřiště zahrozili hosté z trestného kopu, který však dokázal brankář Renan reflexivním zákrokem zlikvidovat.

Na začátku druhého poločasu převedl výborný zákrok Renan, jenž dokázal vytěsnit mimo branku pokus Barkera. Valencie zahrozila až po hodině hry prostřednictvím Morettiho, jenž hlavičkoval po centru Maty těsně mimo branku. Domácí se dočkali druhého gólu v 72. minutě, kdy Villa vyslal Matu, ten se k míči dostal po nedorozumění dvou obránců Numancie a neměl již sebemenší problém překonat bezmocného Juana Pabla. O dvanáct minut později to bylo již 3:0, Mata našel přesným centrem Vicenteho, který krásnou ranou levačkou zavěsil do sítě hostující branky. V 89. minutě krásným pasem vyzval ke skórovaní Manuel Fernandes kanonýra Davida Villu, jenž šancí nepohrdl a poté, co přeloboval Juana Pabla, zvýšil na konečných 4:0.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nekdy mozna z prvni pozice spadnem ale v nedeli ne!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že na první pozici vydržíme do konce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ja si to tajne myslim taky

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju, že Numancie dostane nášup, tak 4:0!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Villareal teď v Espanyolu rupne, Seville bych tipoval v Almerii remízu, nejspíš 0:0. A ještě by Barca nemusela vyhrát v Bilbau....... 2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele