3. kolo
21.09.2008 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

UD Almería - Málaga CF 1:0

Almería porazila Málagu 1:0 a získala tak triumf v malém andalusském derby. Jediný a rozhodující gól vstřelil útočník Alvaro Negredo 15 minut před koncem. Oba celky dohrávaly bez jednoho vyloučeného hráče. Za domácí to byl Ortiz, za hosty Miguel Angel. Almería nasadila prakticky nejsilnější sestavu, v útoku s hvězdami Piattim a Negredem. Málaga nasadila útočnou dvojici Luque a Baha.

Domácí o sobě dali poprvé vědět v 5. minutě, ale trestný kop Maného skryl ve svém náručí Arnau. Po čtvrthodině zase hlavičkoval z blízka nepřesně Negredo. Úvodní šanci Málagy měl Pablo Paulino, ale také minul branku. To bylo na dlouho od obou týmů vše. Po změne stran rozehrál nebezpečně rohový kop domácí Corona a míč málem skončil v brance.

V 58. minutě poslal kouč Almeríe Arconada na hřiště střídající Ortize a Natalia a bylo to šťastné střídání. Natalio totiž nacentroval z pravého křídla a Negredo překonal hlavou bezmocného Arnaua. Po oboustranném vyloučení se hra rozpadla, Almería si připsala tři body do tabulky a drží se v jejím popředí.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

almeria vyhraje 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele