16. kolo
21.12.2008 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Sporting Gijón - UD Almería 1:0

Gijón porazil na svém stadionu jedinou brankou Maldonada Almerii, která popáté v řadě nevyhrála a nad trenérem Arconadou se stahují mračna. V tabulce se Sporting posunul na jedenáctou pozici. Almeria se propadla na šestnácté místo.

Do utkání ovšem vstoupila aktivněji Almeria, které se ale nedařilo vytvářet si šance. V dalších minutách se bojovalo se především ve středu pole, domácí si vytvořili první šanci v 27. minutě a hned to byla šance gólová. Mate Bilič našel přesnou přihrávkou Maldonada, který svým pokusem překonal bezmocného Diega Alvese. Almeria mohla vyrovnat hned o čtyři minuty později, to by ovšem musel nejprve Alvaro Negredo a po něm i Pablo Piatti překonat brankáře Sergio Sancheze.

Na druhé straně hřiště měl možnost zvýšit domácí vedení Luis Morano, jeho střelu z více než dvaceti mterů však výborným zákrokem vyrazil brankář Diego Alves na roh. První poločas skončil šancí hostujícího mužstva, když po střele Negreda si málem dal vlastní gól obránce Jorge Garcia. Ve druhém poločase z fotbalové nudy vyčněla snad jen nepřesná střela domácího útočníka Biliče. Domácí se zaměřovali na branění a Almeria byla v útoku bezzubá. Utkání tak nakonec skončilo těsným vítězstvím domácího celku.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sporting ted vyhraje, 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele