29. kolo
05.04.2009 21:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Sporting Gijón - Racing Santander 0:2

Racing Santander vyhrál na půdě Sportingu Gijon a v tomto souboji o pomyslných šest bodů udělal řádný krok k záchraně. Skóre otevřel Nikola Žigič, druhý gól přidal Gonzalo Colsa.

Racing je teď šest bodů od sestupových příček, Sporting tři. Oba týmy začali útočně, šanci Kike Matea srazila na roh hostující obrana. Pak se do šance probíjel domácí útočník Bilič, upadl po souboji s Moratonem, ale sudí nechal pokračovat ve hře. Možnosti měl za Gijon i Diego Castro, ale vytěžil z nich maximálně střelu vedle branky. Po půlhodině hry zahrozil Santander, Sepsi vysunul Munitise, ale jeho halfvolej šel těsně nad břevno. Domácí možná poškodil i rozhodčí, neodpískal totiž jako penalty ruky Luise Fernandeze a Moratona.

Branky začaly padat až po změně stran. Sepsi potáhl míč po kraji hřiště a Nikola Žigič vsítil zblízka už devátý gól, od doby, kdy přišel v lednu do Racingu z Valencie. V 75.minutě přišel další sporný moment. Diego Camacho přistrčil centr Biliče ke Kike Mateovi, ale tomu byl zřejmě chybně odmáván ofsajd. Byl ale asi na stejné linii s Garayem. Další šanci Matea zmařil gólman Toňo dobrým zákrokem nohou. Tři minuty před koncem pak Munitis pronikl po pravém křídle a Colsa zužitkoval jeho přihrávku přesnou přízemní střelou.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele