1. kolo
31.08.2008 19:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Sporting Gijón - Getafe CF 1:2

Do domácí branky se nakonec postavil zkušený Sergio Sánchez, jediným útočníkem v základní sestavě plné nepříliš známých hráčů byl Barral. Getafe zase nastoupilo bez dvou bývalých hráčů Realu Madrid, na které by se letos mělo hodně spoléhat Granerem a Soldadem. Oba jen střídali. Hostující tým kouče Muňoze šel brzo do vedení po trefě Albína, záhy vyrovnal Castro, ale nakonec se smál právě Casquero.

Jako první zahrozili domácí. Diego Castro našel centrem z přímého kopu Davida Barrala, ale forward hlavičkoval vedle. Další hlavičku Barral zase mířil jen do Abbondanzieriho. Getafe se osmělilo ve 12. minutě, když vystřelila posila Guerrón a Sergio Sanchez musel míč vyrazit na rohový kop. Pak už Castro fauloval Casquera a Albín poslal z trestného kopu hosty do vedení. O chvíli později zahrávali hosté roh, na branku pálil Gavilán, ale domácí gólman byl proti. V 35. minutě bylo vyrovnáno, když se Diego Castro trefil přesně levačkou a Abbondanzieri byl bez šance.

Ještě v první půli mohl Getafe vrátit vedení Manu del Moral, ale Sanchez si poradil i s jeho hlavičkou. Po přestávce si nejprve opět poradil domácí gólman s dalším pokusem Morala. Pak zkusil zdálky štěstí domácí záložník Michel, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla. Závěr zápasu už byl v režii hostí. Nejdříve pálil těsně vedle Albín, hlavičku Caty Díaze lapil Sergio Sanchez, ale na střelu Javiera Casquera už byl domácí gólman krátký.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Visca el Barça y Visca Catalunya!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele