29. kolo
04.04.2009 20:00 CET
3 : 3
(1:1)

Reportáž

Real Betis - CD Numancia 3:3

Real Betis remizoval v hektickém zápase s Numancií, oba týmy zůstávají v bezprostředním ohrožení sestupem. Zrodila se divoká remíza 3:3.

Betis moc toužil vyhrát, ale místo toho už popáté v řadě jen remizoval. O výhru přišel až v poslední minutě zápasu. Numancii se v posledních zápasech daří bodovat, o záchranu bojuje statečně. Domácí začali aktivně už ve třetí minutě málem proměnil Juanmův centr v úvodní gól Mark González. To v deváté minutě už Betis vedl. Juanito přistrčil míč Sergio Garcíovi a ten zblízka otevřel skóre. Šest minut před půlí ale Numancia srovnala. Barkero zakombinoval s Goiriou a zakončoval Aranda.

I v druhé půli měl Betis převahu, ale z penalty poslal Numancii do vedení Barkero, navíc domácí Nelson byl za zákrok na Bellvise vyloučen. Závěr zápasu se změnil ve velké drama. Šest minut před koncem vyrovnal Capi a od dalších pět minut později kopal Betis kontroverzní penaltu. Pavon byl zároveň vyloučen a hrálo se tak deset na deset. Penaltu proměnil Oliveira a zdálo se, že Betis konečně vyhraje. V poslední minutě zápasu ale domácí gólman Ricardo fauloval Arandu a byl vyloučen. Do branku si stoupl obránce Melli, ale proti umístěné penaltě Arandy neměl šanci.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele