10. kolo
09.11.2008 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Racing Santander - Sporting Gijón 1:0

Racing Santander porazil na svém stadionu El Sardinero Gijón a po druhém vítězství v řadě se v tabulce posunul na desáté místo. To Sporting po čtyřech vítězstvích v řadě narazil a propadl se za svého dnešního soupeře na čtrnácté místo.

Od začátku utkání kontrolovali hru hráči Santanderu, šance si však vytvářeli hosté. Nejprve spálil velkou příležitost Diego Castro, jenž v dobré pozici pálil mimo. V další šanci vychytal Kikeho brankář Tono. Racing se tlačil do koncovky, do gólové šance se však v prvním poločase dostat nedokázal. Co se nepovedlo v prvním poločase, to si vynahradil tým kouče Munize ve druhém. Bez dvou minut po hodině hry se uvolnil přes Camacha útočník Tchite, který dokázal oklamat i brankaře Cuellara a poslat tak domácí do vedení.

Pro Tchitého to byla již čtvrtá branka v posledních dvou duelech, v předchozím zápase totiž vstřelil hattrick Valencii. Hosté po inkasované brance přidali a snažili se dostat do brankových možností, většinou se ale dostávali jen ke střelám z dálky, s kterými neměl problém brankář Tono. S příbývajcím časem se zvyšoval tlak Gijónu, domácí fotbalisté ale dokázali ubranát výsledek 1:0 a utkání tak nakonec skončilo vítězstvím Santanderu.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele