25. kolo
01.03.2009 17:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - Recreativo Huelva 0:2

Málaga si zkomplikovala cestu do evropských pohárů, když doma podlehla Recreativu Huelva 0:2. Andalusské derby tak skončilo překvapivou výhrou hostů. V 35.minutě zkomplikoval Málaze situaci vyloučením Manuel Lolo.

Recreativo potřebovalo body jako sůl, nyní je čtyři body nad sestupovými příčkami. Domácí přitom začali aktivně, Eliseu Pereira hlavičkoval nad, hlavičku Bahy zneškodňoval gólman Riesgo. Brankář si poradil i s trestným kopem Dudy. Po rohu Dudy zase pálil nad Eliseu. Po tvrdém zákroku na Jesuse Vazqueze byl pak vyloučen domácí Lolo a dominance Málagy se tím dost vytratila. A krátce po změně stran už Huelva vstřelila svůj první gól. Bylo to tři minuty po přestávce. Nejprve Colunga nacentroval na Aitora Tornavacu a ten ještě branku minul.

Další šanci Colungy gólman Iňaki Goitia ještě skryl ve svém nárůčí. Pak ale Colunga vysunul přihrávkou Camuňase a ten přízemní střelou otevřel skóre. Hostující celek byl při chuti další střela agilního Colungy skončila na tyči. A v 64.minutě dal muž zápasu Adrián Colunga svou druhou branku, když doklepl míč zblízka do branky. Málaga nebyla schopná reagovat, spíše se jen bránila. V samotném závěru mohla Huelva přidat ještě třetí branku, ale šanci Kangy Akaleho zlikvidoval brankář Iňaki Goitia.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Málaga jede a moc bych jim přál, aby si příští sezónu zahráli v Evropě. (Snad) jasná 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele