5. kolo
28.09.2008 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Málaga CF - Real Valladolid 2:1

Málaga konečně skórovala a stačilo to hned na první vítězství v soutěži. Výhra nad Realem Valladolid znamená odpoutání se ze sestupových pozic. Do vedení ji poslal Manuel Lolo, deset minut po změně stran navýšil skóre Adrián López, po hodině hry ještě zařídil drama hostující Pedro Leon. A to ještě od dalších gólů zachránil Valladolid gólman Sergio Asenjo.

Lépe ale začali hosté, do úvodních šancí zápasu se dostali Damian Escudero a Bartholomew Ogbeche, ale oba zamířili mimo. Před opačnou brankou dal o sobě vědět Nabil Baha, nejprve zamířil hlavičkou nad břevno, napodruhé zase hlavičkoval vedle pravé tyče. Málaga šla do vedení v 33. minutě. Eliseu Pereira rozehrál rohový kop a před brankou se nejlépe zorientoval právě Lolo.

Po změně stran měla další šanci opět Málaga, když gólman Asenjo vytáhl střelu Bahy jen konečky prstů. V 56. minutě už to bylo 2:0. Eliseu nacentroval a Adrián uklidil zblízka míč do sítě podruhé. Valladolid odpověděl možností Medunjanina Harise, tu Arnau vyrazil levou nohou. 25 minut před koncem už byli hosté přesnější, na 2:1 korigoval Pedro Leon. Ale domácí šli za vítězstvím. Nebezpečně pálil Adrián a Asenjo vytěsnil míč mimo své tyče. Málaga v závěru přežila i šanci Víctora Fernandeze a připsala si první výhru.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vallaloid vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele