14. kolo
07.12.2008 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Málaga CF 2:0

La Coruňa porazila Malagu a připsala si třetí vítězství v řadě. Depor tak zůstává v kontaktu s místy zaručujícími účast v pohárové Evropě.

Vítězství se však nerodilo lehce. Už ve čtvrté minutě nevyužil velkou šanci Verdú, když jeho nedůraznou střelu chytil Iňaki Goitia. O pár minut později to domácí záložník zkusil znovu, ale jeho pokus byl zblokován a pak už se diváci, včetně reprezentačního trenéra Vicente del Bosqueho na Estadio Riazor nudili. Až těsně před půlí se připomněli hosté. Z úhlu pálil nebezpečně Albert Luque.

Úvod druhého poločasu patřil Malaze. Ovšem všechny její útočníky zastínil domácí brankář Aranzubia. Nejprve na něj vyzrál Eliseu, pak nepochodil s hlavičkou Luque a v 52. minutě udržel čistý štít i proti střele Dudy. O čtyři minuty později si Deportivo vzpomnělo, kdo vlastně hraje doma a po hlavičce Ze Castra rozezvučel Rodriguez dorážkou břevno. V 64. minutě si slabší chvilku vybral brankář hostí Goitia a Malaga za to zaplatila gólem. Lafitova střela z přímého kopu by za normálních okolností měla gólové parametry jen těžko. O pár minut později bylo pro Malagu ještě hůř. Welington fauloval Omara Brava a sám postižený mexický útočník z penalty zvýšil na 2:0. Malaga se už z dvojitého úderu nevzpamatovala a po porážce se propadla do druhé poloviny tabulky. Na jedenáctém místě je však zatím sestupovým pozicím dostatečně vzdálena.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (4)

Přidat komentář
soukup

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačné, 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zápas musíme zvládnuť,aj keď Luque má asi veľkú motiváciu ...

Forza Depor.

Reagovat
soukup

Aranzubia jednoznačně nejlepší letní nákup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele